Lidkaart 2021

Beste jeugdleden & Starters gelieve het blad in te vullen en terug te sturen .daan krijgen jullie de lidkaart voor 2021.Geen lidkaart van de jeugdclub kan je  niet mee doen aan onze kampioenschappen en de vanrobaeys vluchten.zeker nu doen.

Het bestuur

Ons programma voor 2021
De Vanrobaeys Vluchten ; Van April tot September
Er zijn dit jaar 60zakken duivenvoeders te winnen op de prijsvluchten. 5zakken duivenvoeders per vlucht=1 prijs per liefhebber per vlucht. De 5liefhebbers met de grote snelheid krijgen 1 zak duivenvoeder. het is de 1é duif van de 5 eerste afgegeven die telt om mee te doen voor de prijzen. Kopie van de winnende duif doorsturen via e-mail of per post naar Romain Schoonacker Zeswegestr 51A 8750 Zwevezele of via e-mail naar romain.schoonacker@telenet.be .Veel zakken duivenvoeders in het sportjaar 2021. Het bestuur.

De zakken duivenvoeders worden afgegeven op de kampioendag

Nieuw Jeugdlid Jasmien Van Lerberghe uit Oostvleteren

Beste jeugdleden & Starters gelieve jullie in te schrijven om mee te doen aan onze kampioenschappen en de Vanrobaeys vluchten. het blad invullen en terug sturen. Zeker doen.

Nieuw jeugdlid Elise en Pouilien Buffel uit Hooglede

Jurgen Decat uit Wervik

Welkom op de website van de West-Vlaamse Jeugdclub.

Onze website heeft tot doel om de leden van de jeugdclub wegwijs te maken in het duivenmelkersmilieu en te informeren inzake wat er met de club gebeurd.

In verschillende rubrieken is informatie terug te vinden. Dit kan gaan over de kampioenschappen voor de jeugdleden als ook steunende maatschappijen en firma’s waar de leden een korting kunnen verkrijgen mits het vertoon van hun lidkaart.

Ook informatie nopens het starten met de hobby als duivenmelker kan men hier terugvinden.

Indien er vragen zijn kan u deze altijd overmaken aan ons bestuur op het algemeen mailadres westvlaamse.jeugdclub@hotmail.com

Op volgende link komt men terecht op de facebookpagina van de club : https://www.facebook.com/westvlaamseduivenjeugdclub?fref=ts

Wij willen alvast de maatschappijen en sponsors bedanken om de steun aan de leden.